Tu ești

#TalentatLaDonat sânge?

Atunci a sosit momentul să strălucești!

Donorium, cu sprijinul Kaufland România, organizează Romania’s Next Blood Donor Superstar!

Vrei să nu se mai audă în spitale:

“Nu avem sânge pentru operații”?

Doar 2% dintre români donează sânge în mod obișnuit. În spitalele din România, viața cuiva depinde de posibilitatea realizării unei transfuzii de sânge. Acesta este copilul, părintele, fratele sau bunicul cuiva și are o întreagă poveste de viață în spate. Într-o zi, ar putea fi chiar cineva drag ție. Așa că avem nevoie de tine!

Ce este

Romania’s Next Blood Donor Superstar?

Un talent show…

…în care demonstrezi cât de priceput ești, nu la muzică, dans sau pictură, ci la donat sânge, și mai ales la a împărtăși celor din jur povestea ta despre donarea de sânge. În care super-puterea fiecăruia este de a inspira cât mai mulți oameni prin exemplul personal. În care competiția este, în primul rând, cu tine și cu ce poți transmite tu pentru a inspira oamenii. Crezi că povestea ta i-ar putea motiva și pe alți oameni să doneze sânge? Crezi că poți mișca inimi și îi poți inspira pe cei din jur să salveze vieți? Atunci, ai putea fi chiar tu Romania’s Next Blood Donor Superstar!

Titlul de “Romania’s Next Blood Donor Superstar” îți poate fi acordat chiar ție, dacă vei fi favoritului ales de juriu și de public. În plus, povestea ta va fi prezentată într-o publicație de largă circulație, alături de alte premii surpriză.

episoade online

concurenți

câștigător

+ un scop comun:

ca în 2025, lipsa de sânge să nu mai poată sta în calea vindecării niciunui pacient.

Cine se poate înscrie în Romania’s Next Blood Donor Superstar?

Competiția este destinată oricărei persoane de peste 18 ani, care locuiește în România, indiferent de gen, naționalitate, etnie, orientare sexuală, apartenență religioasă, existența dizabilităților, șamd. Candidatul trebuie să fi donat sânge cel puțin o dată în viață și să aibă o poveste care i-ar putea inspira pe cei din jur. De asemenea, încurajăm creatorii de conținut care au comunități digitale să participe. Citește mai multe despre condițiile de participare în regulamentul competiției aici (link)

Te-am convins?

Înscrie-te până pe 30 Decembrie în competiție, completând formularul de mai jos și poți fi chiar tu Romania’s Next Blood Donor Superstar!

Formular înscriere

6 + 12 =

***Disclamer