află

Cum te poți implica

E nevoie de tine, implică-te!

Fie că vrei să donezi, să organizezi o campanie de donare de sânge sau să faci parte din echipa noastră, un lucru este sigur: nu putem reuși decât împreună
Proiectul Donorium s-a bazat mereu pe sprijinul voluntarilor, așa că îi așteptăm cu  brațele deschise pe toți cei care vor sa dea o mână de ajutor în comunitatea noastră.

DACĂ ESTI DONATOR

DEscarcă aplicația DONORIUM, și intră în armata donatorilor

Înscrie-te și programeăza-te la donare

Adaugă-ți donările în aplicație pentru a câstiga puncte, grade și medalii și pentru a ști când ești eligibil din nou pentru donare.

Urmărește apelurile la donare pentru a ști când centrele au nevoie de sânge.

Recrutează-ți prietenii în armata donatorilor cu codul tău de invitație și câștigă puncte și medalii pentru activitatea lor.

Concurează în clasament cu prietenii tăi ca să afli care este cel mai tare la donare.

Bucură-te de sacoul tău de donare și distribuie-l pe rețelele sociale pentru a convinge cât mai mulți oameni să vină să doneze. 

Află câte vieți ai salvat și vezi care este activitatea ta în armata donatorilor.

Dacă nu am ajuns încă în orașul tău, nu-i bai, scrie-ne.

DACĂ EȘTI COMPANIE

ORGANIZEAZă EVENIMENTE DE DONARE CU DONORIUM

 

Aducem donarea de sânge mai aproape de tine! Dacă vrei să te ajutăm să organizezi un eveniment de donare de sânge în cadrul companiei în care lucrezi sau în grupul tău, dă-ne de veste. 

De ce ai nevoie? De cel puțin 30 de colegi dornici să doneze sânge. În rest, ne ocupăm noi!

REDIRECȚIONEAZĂ 20% din IMPOZITUL PE PROFIT CĂTRE DONORIUM

Poți alege să redirecționezi pană la 20% din impozitul pe profit al companiei tale către asociația noastra. Este o procedură simplă, care nu necesită niciun cost din partea ta.

CE ESTE?

O facilitate fiscală anuală prin care companiile care înregistrează profit, respectiv venit, pot alege să direcționeze, fără niciun cost (nu afectează profitul net al companiei), 20% din impozitul pe acest profit, respectiv venit, către o cauză socială. 

CUM FUNȚIONEAZĂ?

În baza unui contract simplu de sponsorizare, companiile pot direcționa 20% din impozitul pe profit datorat statului către o organizație non-profit, cu condiția ca valoarea sponsorizării să fie mai mică decât 20% din impozitul pe profit datorat și în limita a maximum 0,75% din cifra de afaceri (se alege cea mai mică dintre aceste sume).

CE TREBUIE SĂ FACI:
  • Calculează suma pe care poți să o donezi împreună cu contabilul tău sau cu departamentul de contabilitate

 

  • Completeaza online formularul de sponsorizare cu datele companiei tale, datele asociației Smart Society sunt deja completate de noi
  • Contractul generat de formular va fi trimis automat catre noi si-l vei primi si tu pe mail. 
  • Trimite suma catre Asociatia Smart Society in contul corespunzator valutei selectate:

 

DACĂ EȘTI SALARIAT

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Poți alege sa redirectionezi pana la 3,5% din impozitul pe venit din anul precedent catre asociatia noastra, in loc de bugetul de stat, pentru o perioada de 2 ani. 

CE ESTE?

O facilitate fiscală simplă și complet gratuită care îți permite să redirecționezi până la 3,5% din impozitul pe venitul obținut în anul precedent către programele și proiectele Asociației Smart Society.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Mecanismul este foarte simplu și presupune completarea unui formular prin care îți exprimi intenția de a redirecționa până la 3,5 % din impozitul pe venit către Asociația Smart Society, în loc să plătești acei bani la bugetul de stat. În lipsa acestui formular, statul primește automat suma aferentă. Mai multe detalii despre facilitatea fiscală găsești în acest Ghid al ANAF.

CE TREBUIE SĂ FACI
  • Calculează suma pe care poți să o donezi.

 

  • Completează online formularul cu datele tale personale pentru a genera declarația 230 (datele Asociației Smart Society sunt precompletate)
  • Poți opta pentru a trimite formularul către noi și noi îl vom trimite către ANAF
  • Sau îl poți primi pe mail și depune personal la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, la ghișeu sau prin poștă (cu confirmare de primire) până la data de 25 mai 2022. Adresele tuturor direcțiilor ANAF din țară le găsești prin click aici.

Daca ai orice fel de intrebare suplimentara cu privire la procesul de sponsorizare, scrie-ne!

DACĂ EȘTI CENTRU DE TRANFUZII

ALĂTURĂ-TE DONORIUM

Dacă nu am ajuns încă în orașul tău, nu-i bai. 

Dacă vrei sa poți face programari la donare prin Donorium și în Centrul de Transfuzie din regiunea ta, ne poți scrie pentru a implementa aplicația  și noi îți vom detalia pașii pe care trebuie să îi urmăm impreuna.

Dacă ești reprezentantul unui centru de transfuzie și vrei să afli mai multe despre cum se pot face programări și în centrul pe care îl reprezinți, poți lua legătura cu noi și vom discuta împreuna tot ce trebuie să știi despre procesul de implementare al aplicației Donorium. 

DACĂ EȘTI VOLUNTAR

SCRIE-NE UN MESAJ, ȘI ALĂTURĂ-TE ECHIPEI

Vino alături de noi! 

Dacă vrei sa fii voluntar în acțiunile pe care le organizăm pentru îmbunătățirea sistemului transfuzional, acum e mai ușor ca niciodată. Ne dorim să ne perfectionam mereu în ceea ce privește experiența oferită donatorilor, așa că dacă viziunea ta se potrivește cu a noastra te asteptam in echipa!

DACĂ ÎȚI PLACE CE FACEM

DONEAZă cu cardul

DONEAZă prin transfer bancar

Beneficiar: Asociația Smart Society

Cont RON:  RO03 INGB 0000 9999 0634 3590

Cont EUR:  RO10 INGB 0000 9999 1068 2177

Cont USD:  RO23 INGB 0000 9999 0902 7123

Detaliile plății: Donație pentru Donorium

DONEAZĂ 2prin SMS

Numărul nostru pentru donații prin SMS este încă în proces de aprobare.

DONEAZă cryptomonede