Campania

Galerie Pentru Viață

România ocupă locul 1 în Europa în ceea ce privește mortalitatea cauzată de bolile cardiovasculare: vorbim de 57% din totalul deceselor înregistrate la nivel național. În paralel, spitalele sunt mereu în criză de sânge, pentru că nu avem un obicei din a merge să donăm.

Ce știm însă este că donarea de sânge scade riscul de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare. Pentru bărbați în special, cei mai afectați de incidența problemelor cardiovasculare, donarea de sânge devine un win-win situation: donând, poți salva două vieți: a ta și a celui care primește.

Ce ne dorim să facem? Să îi încurajăm pe bărbați să câștige cel mai important meci: cel cu viața. Pentru că soțul, fiul, tatăl sau prietenii tăi buni merită să știe că, donând sânge, nu fac bine doar celui care îl primește, ci și lor.

Cum facem asta? Vom aduce femei în Galeria Pentru Viață la toate meciurile României din acest sezon.

Cum ne poți ajuta? Să cânți, alături de cele 400 de femei invitate, un imn dedicat bărbaților, pentru a-i convinge să doneze. Versurile vor fi proiectate pe ecranul din fața tribunei, trebuie doar să le urmărești. Momentul va dura 2 minute, dar poți rămâne și după, pentru meci.

👉  Dacă ești femeie și vrei să faci galerie alături de noi la următoarele meciuri ale României din acest sezon pentru a susține această cauză, lasă-ne un mesaj. Nu-ți face griji, intrarea este din partea noastră.

Donorium și FRF îți mulțumesc că vrei să faci Galerie pentru viață!

Campania Galerie Pentru Viață a fost realizată prin parteneriatul  agenției V8, FRF și Donorium.