test

test

E nevoie de tine, implică-te!

Fie că vrei să donezi, să organizezi o campanie de donare de sânge sau să faci parte din echipa noastră, un lucru este sigur: nu putem reuși decât împreună
Proiectul Donorium s-a bazat mereu pe sprijinul voluntarilor, așa că îi așteptăm cu  brațele deschise pe toți cei care vor sa dea o mână de ajutor în comunitatea noastră.

DACĂ EȘTI COMPANIE

REDIRECȚIONEAZĂ 20% din IMPOZITUL PE PROFIT CĂTRE DONORIUM

Poți alege să redirecționezi pană la 20% din impozitul pe profit al companiei tale către asociația noastra. Este o procedură simplă, care nu necesită niciun cost din partea ta.

Ce trebuie să faci:

  • Completezi online formularul de sponsorizare cu datele companiei tale, datele asociației Smart Society sunt deja completate de noi
  • Valoarea sponsorizarii declarate trebuie sa fie mai mica decat 20% din impozitul pe profit datorat sau 5% din cifra de afaceri actuala
  • Îl atașezi semnat într-un email către hello@donorium.ro 

 

ORGANIZEAZă EVENIMENTE DE DONARE CU DONORIUM

 

Aducem donarea de sânge mai aproape de tine! Dacă vrei să te ajutăm să organizezi un eveniment de donare de sânge în cadrul companiei în care lucrezi sau în grupul tău, dă-ne de veste. 

De ce ai nevoie? De cel puțin 30 de colegi dornici să doneze sânge. În rest, ne ocupăm noi!

DACĂ EȘTI SALARIAT

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENIT

Poți alege sa redirectionezi pana la 3,5% din impozitul pe venit din anul precedent catre asociatia noastra, in loc de bugetul de stat, pentru o perioada de 2 ani. 

Ce trebuie sa faci:

  • Completezi online formularul cu datele tale personale, datele asociatiei Smart Society sunt deja completate de noi 
  • Depune personal sau trimite prin posta formularul completat și semnat la sediul Administrației Finanțelor Publice a sectorului sau județului de care aparții, până la 30 iunie

Daca ai orice fel de intrebare suplimentara cu privire la procesul de sponsorizare, scrie-ne!

CUM vrei să depui formularul la ANAF

1. Trimite-l pe mail și îl vom depune noi pentru tine (prenume nume Donare 3.5% din impozitul pe venit)
2. Descarcă formularul și depune-l personal la ANAF de care aparții

DACA ESTI DONATOR

DEVINO AMBASADOR DONORIUM, INTRĂ ÎN GRUPUL

AMBASADORII DONORIUM

Poți alege sa promovezi donarea de sange alături de noi! Tot ce trebuie sa faci e sa te înscrii în grupul nostru de Ambasadori, unde te vom anunța de fiecare data de acțiunile pe care le  desfășurăm și îți vom da mai multe detalii legate de modul în care te poți implica mai departe.

Dacă nu am ajuns încă în orașul tău, nu-i bai. 

Dacă vrei sa poți face programari la donare prin Donorium și în Centrul de Transfuzie din regiunea ta, ne poți scrie pentru a implementa aplicația  și noi îți vom detalia pașii pe care trebuie să îi urmăm impreuna.

DACA ESTI VOLUNTAR

SCRIE-NE UN MESAJ, ȘI ALĂTURĂ-TE ECHIPEI

Vino alături de noi! 

Dacă vrei sa fii voluntar în acțiunile pe care le organizăm pentru îmbunătățirea sistemului transfuzional, acum e mai ușor ca niciodată. Ne dorim să ne perfectionam mereu în ceea ce privește experiența oferită donatorilor, așa că dacă viziunea ta se potrivește cu a noastra te asteptam in echipa!

DACA ESTI CENTRU DE TRANFUZII

ALĂTURĂ-TE DONORIUM

Dacă nu am ajuns încă în orașul tău, nu-i bai. 

Dacă vrei sa poți face programari la donare prin Donorium și în Centrul de Transfuzie din regiunea ta, ne poți scrie pentru a implementa aplicația  și noi îți vom detalia pașii pe care trebuie să îi urmăm impreuna.

Dacă ești reprezentantul unui centru de transfuzie și vrei să afli mai multe despre cum se pot face programări și în centrul pe care îl reprezinți, poți lua legătura cu noi și vom discuta împreuna tot ce trebuie să știi despre procesul de implementare al aplicației Donorium. 

DACA ITI PASA

DONEAZă cu cardul

DONEAZă cryptomonede

DONEAZă prin transfer bancar

Datele noastre:

Asociația Smart Society

Cont: RO 03 INGB 0000 9999 0634 3590

Banca ING BANK

hidden

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dacă preferi să depui formularul personal, o poți face direct la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții, la ghișeu sau prin poștă (cu confirmare de primire) până la data de 25 mai 2022.
Adresele tuturor direcțiilor ANAF din țară le găsești prin click aici.